Risotto z groszkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać i posiekać. Paprykę oczyścić i pokroić w kostkę. Szynkę pokroić w słupki. Na rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę z papryką, wsypać ryż, smażyć minutę, wlać bulion, gotować około 15 minut. Dodać szynkę, groszek, kukurydzę, doprawić do smaku, gotować jeszcze około 10 minut. Wymieszać z posiekaną natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1023
Data dodania: 2011-03-29

Zdjęcia

Risotto z groszkiem
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Risotto z groszkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.