Roladki śledziowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie namocz, cebule pokrój w cieniutkie talarki, podsmaż na oleju. Dodaj i ugotowane i posiekane grzyby, chwilę podduś razem. Dodaj pieprz i posiekana natkę (kilka gałązek odłóż). Płaty śledziowe smaruj dość grubo przyrządzonym farszem, a następnie zwijaj jak rolmopsy i układaj na półmisku. Obierz i pokrój w plasterki kwaszone ogórki, obłóż nimi śledzie, na koniec udekoruj roladki gałązkami natki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 963
Data dodania: 2010-03-23

Zdjęcia

Roladki śledziowe
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki śledziowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.