Roladki w galarecie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żelatynę rozpuścić w bulionie według przepisu na opakowaniu. Odstawić do stężenia. Plastry schabu spryskać wodą, rozbić dość cienko, oprószyć solą i pieprzem. Pietruszkę umyć, drobno posiekać, posypać na plastry schabu. Zwijać roladę wkładając słupki kolorowych papryk i słupki pokrojonego uprzednio sera. Przygotowane roladki smażyć na oleju na wolnym ogniu często obracając, roladki wystudzić. Pokroić na kawałki o grubości 1, 5 cm. Układać je na półmisku. Jajka ugotować, wystudzić, obrać, przekroić na połowy, ułożyć z roladami, zalać tężejącą galaretką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 606
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Roladki w galarecie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-31
Roladki w galarecie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki w galarecie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.