Rolmopsy w zalewie

Ocena przepisu

Składniki

zalewa

Sposób przyrządzenia

Płaty śledziowe obrać ze skóry posmarować musztardą nałożyć kawałek ogórka marchewki. Zwinąć. Zalewa:
ugotować w pól litra wody pokrojoną cebulę w piórka z zielem listkiem i gorczycą. Do zimnej zalewy dodać śmietanę i doprawić octem solą pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1806
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Rolmopsy w zalewie
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolmopsy w zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.