Rosół na kaczych udkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udka oczyścić i zalać około 3 litrami wody. Osolić, dodać obrane marchewki i pietruszkę i zagotować. Zszumować, dodać podpieczoną na ogniu cebulkę, ziele i liść laurowy i wegetę do smaku. Gotować na wolnym ogniu do miękkości udek (około 1, 5 godziny). Podawać z makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1201
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Rosół na kaczych udkach
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-12-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosół na kaczych udkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.