Rosół z baraniny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso wypłukać , zalać 1,2 litra wody. Dodać marchewkę , pietruszkę , cebulę, liść laurowy, ziele angielskie. Posolić wg uznania , gotować do miękkości mięsa.Ziemniaki obrać , ugotować.Liście selera posiekać. Rosół podawać z ziemniakami , posypać siekanymi liśćmi selera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1594
Data dodania: 2011-02-24

Zdjęcia

Rosół z baraniny
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z baraniny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.