Rosół z grzybami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z kostek bulionowych sporządzić rosół, według przepisu na opakowaniu. Grzyby oraz cebulę oczyścić, obrać i pociąć. Mięso obmyć i pokroić w kostkę. Na rozgrzanej patelni rozpuścić masło i podsmażyć w nim mięso, grzyby oraz cebulę. Po 10 minutach patelnię wyłączyć i wszystko przerzucić z niej do rosołu. Doprawić solą i pieprzem, zagotować i przyozdobić natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1385
Data dodania: 2010-06-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z grzybami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.