Rulony wołowe zbójnickie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Najpierw przygotowujemy farsz: kroimy kosteczkę cebulę, podsmażamy ją na smalcu. Gdy ostygnie mieszamy ją z żółtkami i bułką tartą. Porcjujemy mięso, rozbijamy je i nacieramy czosnkiem. Smarujemy musztardą, solimy i posypujemy pieprzem. Na mięso kładziemy farsz, plastry kiełbasy oraz paski słoniny. Zwijamy mięso i spinamy wykałaczkami. Przekładamy do rondla z wodą i dusimy, aż mięso będzie miękkie.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 775
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rulony wołowe zbójnickie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.