Ryba nadziewana w folii

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczoną rybę solimy i pieprzymy w środku i na zewnątrz. Folię aluminiową smarujemy margaryną i kładziemy na nią połowę cebuli, pokrojonej w kostkę. Pozostałą cebulę mieszamy z grubo startą marchwią oraz z pokrojoną w szerokie paski kapustę pekińską, po czym napełniamy tym rybę. Smarujemy ją margaryną, zawijamy w folię i pieczemy przez pół godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1301
Data dodania: 2009-11-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ryba nadziewana w folii

2010-02-23 21:24:09

musi być dobra.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.