Ryba po grecku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Usmażyć rybę. Warzywa zetrzeć na tarce i dodać odrobinę wody, osolić, dodać troszkę oliwy i gotować do miękkości. Następnie dodać przecier, pieprz i cukier do smaku. Rybę zalać gorącymi warzywami. Ostudzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1069
Data dodania: 2011-04-30

Zdjęcia

Ryba po grecku
ilonkowy#

Dodane przez:

ilonkowy

2011-04-30
ryba po grecku
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba po grecku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.