Ryba po grecku na szybko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę gotujemy do miękkości w niewielkiej ilości wody. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Następnie dodajemy warzywa i podsmażamy przez ok. 10 minut na dużym ogniu. Dodajemy keczup oraz listek laurowy, sól oraz pieprz do smaku. Dusimy 10-15 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1511
Data dodania: 2010-03-19

Zdjęcia

Ryba po grecku na szybko
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba po grecku na szybko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.