Ryba smażona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko roztrzepać widelcem z solą i pieprzem. Filety obtoczyć w mące, jajku i tartej bułce. Na patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć rybę i smażyć z obu stron na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1109
Data dodania: 2010-06-14

Zdjęcia

Ryba smażona
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-06-30
Ryba smażona
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba smażona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.