Ryba smażona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę przyprawiamy przyprawą, skrapiamy sokiem z cytryny, kroimy na mniejsze kawałki, odstawiamy na 2 - 3 godziny w chłodne miejsce, panierujemy w mące, smażymy na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 871
Data dodania: 2011-02-07

Zdjęcia

Ryba smażona
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-07
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba smażona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.