Ryba w brzoskwiniach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety rybne myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, przyprawiamy przyprawą do ryb, skrapiamy sokiem z cytryny. Na patelni rozgrzewamy olej, smażymy rybę z obu stron, odsączamy na ręczniku kuchennym.

Cebulę kroimy w plastry, wrzucamy na olej pozostały po smażeniu ryby, podlewamy sokiem z brzoskwini, solimy, dusimy do miękkości. Brzoskwinie kroimy w plastry, wrzucamy do miękkiej cebuli, dodajemy ketchup pikantny, dusimy 5 minut. Rybę przekładamy warstwami na półmisku sosem. Podajemy po schłodzeniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 646
Data dodania: 2011-04-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w brzoskwiniach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.