Ryba w sosie ketchupowym

Ocena przepisu

Opis

Ryba w sosie ketchupowym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety umyć, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Pokroić na kawałki. Panierować w roztrzepanym jajku z mlekiem i tartej bułce. Smażyć na rumiano. Marchew i pietruszkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Przesmażyć na oleju z pokrojoną cebulą. podlać połową bulionu i dusić do miękkości. Dodać koncentrat, resztę bulionu i ketchup. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku i chwilę dusić. Gdyby sosu było zbyt mało można podlać bulionem i dodać ketchup.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1089
Data dodania: 2011-01-31

Zdjęcia

Ryba w sosie ketchupowym
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-01-31
Ryba w sosie ketchupowym
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w sosie ketchupowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.