Ryba w warzywach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czosnek obrać, zmiażdżyć. Połączyć: ocet balsamiczny, oliwę, cukier. Dodać czosnek, sól i pieprz. Pomidory umyć, przekroić na pół, ułożyć przeciętą strona do góry w płaskim żaroodpornym naczyniu, dokładnie polać przygotowana mieszaniną, wstawić do piekarnika nagrzanego do temp 220stc, piec 30 minut. Rybę lekko posolić, oprószyć przyprawą do ryb, ugotować na parze, fasolkę ugotować na półmiękko. Filety ułożyć na pomidorach, przykryć fasolką, starannie polać sosem powstałym w czasie pieczenia pomidorów i wstawić na 10 minut do gorącego piekarnika. Podawać prosto z pieca, przed podaniem posiekaną bazylią.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 900
Data dodania: 2010-05-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w warzywach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.