Ryba z folii

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę umyć, ściągnąć skórę, natrzeć rozkruszonym liściem laurowym, skropić sokiem z cytryny i pozostawić na godzinę w lodówce. Do wnętrza ryby włożyć posiekany seler naciowy, szałwię i pietruszkę. Rybę natrzeć solą. Folię aluminiową posmarować oliwę i owinąć nią rybę. Rybę ułożyć na brytfannie i upiec w nagrzanym piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 931
Data dodania: 2010-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z folii

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.