Ryba z grzankami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z ugotowanej ryby zdjąć skórkę i wyjąć ości.
Mięso utrzeć z rozgniecionym czosnkiem, 2 łyżkami śmietany i 4 łyżkami oliwy.
Włożyć masę do garnka, który należy wstawić do większego, pełnego wody i podgrzewać na ogniu.
Dodać sok i skórkę z cytryny, doprawić solą i pieprzem.
Usmażyć na reszcie oliwy grzanki, nałożyć masę na grzanki i podawać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1026
Data dodania: 2010-12-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z grzankami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.