Ryba z wody

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Sprawionego i posolonego sandacza ułożyć w rondlu, zalać wywarem. Po zagotowaniu wody powoli dogotować. Gdy płetwy łatwo się oddzielają, szybko wyjąć rybę z wywaru i ułożyć na półmisku grzbietem do góry. Rybę podawać na gorąco, polewając stopionym masłem, i posypać pokrojoną natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1013
Data dodania: 2010-06-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z wody

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.