Rybna pasta

Ocena przepisu

Składniki

  • jajka ugotowane na twardo 2 szt
  • szprotki w oleju 1 puszka
  • cebula dymka 3-4 szt
  • natka pietruszki posiekana 2 łyżki
  • sok z cytryny 1 łyżka
  • sól
  • świeżo zmielony czarny pieprz

Sposób przyrządzenia

Jajka obrać, utrzeć na dużych oczkach tarki. Rybki odsączyć z oleju, starannie rozgnieść. Cebulki razem ze szczypiorkiem posiekaj jak najdrobniej. Wymieszaj starannie: jajka, rybki, cebulę, natkę i sok z cytryny. W miarę potrzeby dosolić do smaku, przyprawić pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1099
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rybna pasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.