Rybne kulki z ryżem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę obrać ze skóry i ości. Cebulę obrać, posiekać, wymieszać z rybą i natką pietruszki. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Ryż ugotować ostudzić. Paprykę umytą bez gniazd pokroić w kostkę. Ostudzony ryż połączyć z ogórkiem i papryką, wymieszać z majonezem. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do salaterki, na wierzchu ułożyć kulki rybne i posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1474
Data dodania: 2009-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Rybne kulki z ryżem

2010-02-23 21:27:15

pyszne.

2010-02-04 14:02:06

Kulki z ryby wędzonej są dobre , ja lubię.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.