Ryż do mięs

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do garnka z wodą dodajemy kostkę rosołową, wkładamy 2 torebki ryżu, gotujemy na wolnym ogniu 25 minut, odlewamy, podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1304
Data dodania: 2011-02-21

Zdjęcia

Ryż do mięs
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż do mięs

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.