Ryż troszkę inaczej

Ocena przepisu

Składniki

  • ryż 1 kg
  • koperek świeży 1 natka
  • woda do gotowania
  • wegeta 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Koperek opłukać i posiekać. Ryż zagotować w wodzie (bez dodatku soli). Do ugotowanego ryżu wsypać wegetę. Dodać posiekany koperek. Taki ryż jest bardzo aromatyczny i jest doskonałą alternatywą dla spożywanego na co dzień.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1093
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Ryż troszkę inaczej
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-31
Ryż troszkę inaczej
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż troszkę inaczej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.