Ryż z bitą śmietaną i jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka obrać , zetrzeć na tarce lub drobno pokroić .Jabłka usmażyć dodając cukier.Ryż ugotować w 2 szklankach mleka z dodatkiem szczypty soli oraz cukrem waniliowym.Truskawki umyć , osuszyć ręcznikiem papierowym.Gorący ryż rozłożyć na 4 talerze , następnie położyć gorące jabłka , bitą śmietanę oraz truskawki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 897
Data dodania: 2011-02-14

Zdjęcia

Ryż z bitą śmietaną  i jabłkami
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z bitą śmietaną i jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.