Ryż z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż wstawić do gotującej się wody i gotować do miękkości ok. 35 minut. Papryki pokroić, ziemniaka obrać, pokroić w plasterki. Marchew obrać i pokroić.

Na patelni rozgrzać olej i wrzucić najtwardsze warzywa bo potrzebują najwięcej smażenia-czyli ziemniak i marchew. Gdy zmiękną dodać, pozostałe. Gdy ryż będzie ugotowany odsączyć go i dodać do warzyw na patelni.

Wszystko doprawić i dokładnie wymieszać smażąc ok. 1 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 683
Data dodania: 2011-07-21

Zdjęcia

Ryż z warzywami
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2011-07-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.