Ryżowa z koperkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż gotujemy na sypko. Jajka gotujemy na twardo. Ogórki myjemy, obieramy, ścieramy na tartce o dużych oczkach. Lekko solimy, odstawiamy na 15 minut, następnie odciskamy.

Koperek myjemy, osuszamy, siekamy. Jajka obieramy, kroimy w kostkę. Do ryżu dodajemy ogórka, jajka, koperek, mieszamy z majonezem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 596
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryżowa z koperkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.