Rzeżuchowe piuree z brokuła

Ocena przepisu

Składniki

  • brokuł 1 szt
  • ser mascarpone 3 łyżki
  • pieprz
  • sól
  • rzeżucha posiekana 4 łyżki

Sposób przyrządzenia

Brokuła dzielimy na małe kawałki, parujemy w parowarze 25 min. Przekładamy do malaksera z resztą składników i miksujemy na piuree.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 533
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Rzeżuchowe piuree z brokuła
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rzeżuchowe piuree z brokuła

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.