Sakiewki z łososia

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzony łosoś 10 plastrów
  • szczypiorek 1 pęczek
  • twarożek 20 dag
  • jogurt kilka łyżek
  • ser z niebieską pleśnią 15 dag
  • koperek 1 pęczek
  • sól

Sposób przyrządzenia

Ser drobno kruszymy. Twarożek łączymy z jogurtem oraz pokruszonym serem, dokładnie ucieramy. Koperek drobniutko siekamy, dodajemy do twarożku. Następnie na każdym plasterku łososia kładziemy łyżkę pasty twarogowej, następnie formujemy z łososia sakiewkę, obwiązujemy szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1291
Data dodania: 2010-03-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sakiewki z łososia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.