Sałatka babuni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Miąższ papryki, ogórki i cebule kroimy w kostkę. Kalafiora dzielimy na różyczki i razem z podgrzybkami podgotowujemy. Zalewę zagotowujemy, dodajemy warzywa z obranym czosnkiem i mieszamy. Gotujemy 15 minut. Przekładamy do słoików, zakręcamy i pasteryzujemy 15 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 760
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka babuni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.