Sałatka grzybowa z cebulą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kroimy cebulę w kostkę. Pieczarki kroimy w plasterki, wrzucamy do wrzącej wody i gotujemy przez 10minut. Odcedzamy i studzimy. Gotujemy jajka na twardo, studzimy, zdejmujemy skorupki i kroimy w kostkę. Przekładamy cebulę, jajka i pieczarki do miski. Dodajemy musztardę, majonez i dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku pieprzem i solą. Wkładamy do lodówki w celu schłodzenia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1136
Data dodania: 2010-07-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka grzybowa z cebulą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.