Sałatka gyrosowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Piersi kurze pokroić w paski, posypać przyprawa. Podgrzać olej i podsmażyć mięso. Ogórki konserwowe obrać i pokroić w kostkę. kukurydze konserwową i groszek odsączyć. Kapustę pekińska pokroić po umyciu i osuszeniu w paski. Wymieszać mięso, cebule, kapustę, groszek, kukurydzę i ogórki. Dodac majonez, keczup, sól i pieprz. Odstawić po wymieszaniu do schłodzenia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Czas smażenia: 5 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1164
Data dodania: 2012-07-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka gyrosowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.