Sałatka karaibska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryz gotujemy w lekko osolonej wodzie. Odsączamy i studzimy. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Ananasy dokładnie odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę. Rodzynki wkładamy do zalewy z ananasa, aby napęczniały. Kolendrę drobno siekamy. Mieszamy wszystkie składniki i posypujemy pieprzem i pieprzem kajeńskim.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 451
Data dodania: 2012-06-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka karaibska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.