Sałatka letnia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W osolonej wodzie ugotować kalafior. Każdy pomidor pokroić na 8 części, a jajka na 4 części. Kalafior podzielić na średniej wielkości cząstki. Ułożyć składniki na półmisku, kładąc na przemian cząstki kalafiora, jajek i pomidora. Następnie na każdą część jajka i kalafiora położyć po pół łyżeczki majonezu. Wszystko posypać solą i pieprzem oraz drobno pokrojoną cebulą i natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 986
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka letnia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.