Sałatka prawie konserwowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kukurydzę i groszek osączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupki, wystudzone pokroić w kostkę. Ogórki i paprykę osączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Przygotowane składniki połączyć, dodać przyprawy do smaku. Wymieszać. Dodać majonez i ponownie wymieszać. Do sałatki można dodać ugotowaną w bulionie pierś kurczaka pokrojoną w kostkę. Schłodzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 381
Data dodania: 2011-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka prawie konserwowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.