Sałatka warzywna w wersji light

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew ugotować w skórce.
Po ugotowaniu obrać i pokroić w drobną kostkę.
Ogórka zielonego umyć, ale nie obierać. Pokroić w kostkę.
Paprykę czerwoną umyć, wydrążyć środki i pokroić w kosteczkę.
Kukurydzę i groszek otworzyć z puszek, odsączając z nich soki, przełożyć do miski razem z pokrojonymi warzywami.
Dodać jogurt i wymieszać.
Nie dodawać przypraw.
Sałatkę schłodzić w lodówce przed podaniem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 400
Data dodania: 2011-05-29

Zdjęcia

Sałatka warzywna w wersji light
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-30
Sałatka warzywna w wersji light
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka warzywna w wersji light

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.