Sałatka z jajek i rzodkiewki

Ocena przepisu

Składniki

  • rzodkiewki 3 pęczki
  • jaja 3 sztuki
  • szczypior 1 pęczek
  • majonez 1/2 szklanki
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki, jaja gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę, szczypior drobno siekamy. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, przyprawiamy solą i pieprzem, wlewamy majonez i ponownie mieszamy. Podawać od razu po przyrządzeniu. Idealnie komponuje się z potrawami rybnymi.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 419
Data dodania: 2011-07-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z jajek i rzodkiewki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.