Sałatka z kapustą pekińską

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Osączyć i wystudzić. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać ze skorupek. Jajka i wędlinę pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy. Pora pokroić w plasterki. Paprykę osączyć pokroić dowolnie. Układać warstwami; ½ ryżu, papryka, majonez, jajka, oprószyć solą i pieprzem, por, majonez, wędlina, kukurydza, reszta ryżu, sos słodko-kwaśny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 345
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z kapustą pekińską

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.