• apette.pl
  • Sałatka z ogórków i kapusty pekińskiej

Sałatka z ogórków i kapusty pekińskiej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Natkę pietruszki umyć posiekać. Ogórki obrać, umyć osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić w plasterki. Kapustę pekińską poszatkować drobno. Cebulę obrać, posiekać drobno. Orzechy włoskie posiekać nożem. Do dwóch łyżek oliwy dodać sos chili, czosnkowy sos chili i dokładnie wymieszać. Do pokrojonych ogórków w plasterki dodać natkę pietruszki, cebulę, posiekane orzechy oraz kapustę pekińską. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Dokładnie wymieszać. Do sałatki dodać sos, wymieszać, odstawić na pól godziny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 648
Data dodania: 2011-12-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z ogórków i kapusty pekińskiej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.