Sałatka z parówek i jajek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Parówki kroimy w grubą kostkę. Jaja gotujemy na twardo, studzimy i tak samo jak parówki kroimy w kostkę. Śmietanę mieszamy z majonezem i przyprawiamy odrobiną przypraw. W naczyniu łączymy wszystkie produkty: jaja, parówki, chrzan oraz sos z majonezu i śmietany. Wszystko doprawiamy cukrem i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1414
Data dodania: 2010-07-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z parówek i jajek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.