Sałatka ze szparagów z majonezem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szparagi oczyścić z włókien, opłukać, zalać wrzącą, osoloną i ocukrzoną wodą, ugotować, odcedzić, pokroić na kawałki długości 2 cm. Dokładnie wymieszać z majonezem, drobno posiekanym szczypiorkiem i natką. Sałatką udekorować plasterkami jajek ugotowanym na twardo.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 773
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka ze szparagów z majonezem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.