Schab po prowansalsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab solimy, pieprzymy, posypujemy ziołami i smażymy na rozgrzanym oleju z obu tron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 713
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Schab po prowansalsku
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schab po prowansalsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.