Schabowy w panierce z kaszy kuskus

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab podzielić na 4 kotlety. Rozbić , skropić sokiem z cytryny . Oprószyć pieprzem cytrynowym oraz solą. Odstawić do lodówki na godzinę. Następnie panierujemy w roztrzepanym jajku i kaszy kuskus . Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1027
Data dodania: 2010-11-25

Zdjęcia

Schabowy w panierce z kaszy kuskus
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schabowy w panierce z kaszy kuskus

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.