Schabowy z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Plastry schabu spryskujemy wodą i rozbijamy tłuczkiem. Oprószyć solą i pieprzem. Ser pokroić w paski. Przygotowane plastry schabu panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Jedną stronę lekko opiekamy i przewracamy na drugą. Tę stronę opiekamy na rumiano. Przewracamy kotlet i układamy kratkę z pasków sera. Na przykrytej patelni smażymy do rozpuszczenia sera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 541
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Schabowy z serem
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-31
Schabowy z serem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schabowy z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.