Seler po rzymsku

Ocena przepisu

Składniki

  • chleb 40 dag
  • mleko 1/2 szklanki
  • jajka 10 szt
  • saler 0,4 kg
  • cebula 4 szt
  • ser 10 dag
  • płatki owsiane 8 łyżek
  • pietruszka zielona 2 pęczki
  • masło 30 dag
  • tarta bułka 4 łyżki
  • majeranek 2 łyżki
  • pieprz i sól do przyprawy

Sposób przyrządzenia

Umyty i obrany seler , gotujemy w małej ilości wody . Chleb moczymy w mleku i odciskamy .Oba te składniki przepuszczamy przez maszynkę . Dodajemy jajka , płatki , ser , zieloną pietruszkę , majeranek i masło . Po przyprawieniu mieszamy . Po uformowaniu , wkładamy do foremki wysmarowanej masłem i tartą bułką . Pieczemy około 40 min w temp. 180 stopni .
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1055
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Seler po rzymsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.