Selery panierowane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Selery dokładnie umyć, ugotować, obrać i pokroić w plastry o grubości ok. 1 cm. Plastry otoczyć w mące, jaju rozbitym z mlekiem i bułce tartej. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć do zrumienienia. Podawać na gorąco, posypane drobno pokrojoną natką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 713
Data dodania: 2010-07-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Selery panierowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.