Ser pleśniowy z winogronem

Ocena przepisu

Składniki

  • ser pleśniowy 200 gram
  • winogrona czerwone 1 kiść
  • dynia marynowana 100 gram
  • pestki słonecznika 1 garść
  • sałata 0,5 główki
  • olej 1 łyżka
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Ser pleśniowy pokroić w plastry. Winogrona spłukać, oderwać z gałązek i wraz z marynowaną dynią dodać do sera. Sałatę spłukać, wysuszyć ręcznikiem papierowym, oderwać liście i rozłożyć na talerzach. Na sałacie ułożyć ser z winogronem. Całość skroplić olejem i przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na końcu posypać pestkami słonecznika.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 373
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ser pleśniowy z winogronem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.