Ser w pierzynce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grube plastry sera moczyć w rozmąconym jajku i gęstej papce z mąki i wody, a następnie w tartej bułce wymieszanej z mieloną papryką. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu po obu stronach na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 731
Data dodania: 2010-12-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ser w pierzynce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.