Ser z barszczem białym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę w całości przyrumieniamy ją na suchej patelni. Boczek kroimy w plastry i wkładamy do garnka. Dodajemy cebulę, przyprawy: ziele angielskie, pieprz, liść laurowy i zalewamy 4 szklankami wody. Gotujemy przez około 20 minut, następnie wyjmujemy cebulę, obieramy, pokroić na kawałki i wrzucamy z powrotem do zupy. Dodajemy zakwas i całość zagotowujemy. Do wrzącego barszczu wrzucamy ser pokrojony w średniej wielkości kostkę oraz ugotowane jaja podzielone na kawałki. Doprawiamy do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Czas gotowania: 20 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 427
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ser z barszczem białym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.