Sernik na zimno

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka myjemy, obieramy, ścieramy na tarce do warzyw. Masło ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka, zmielony ser, jabłka, rodzynki, kilka kropel zapachu waniliowego, oraz galaretkę przygotowaną wcześniej wg przepisu. Masę dokładnie mieszamy, przekładamy do tortownicy, wstawiamy na kilka godzin do lodówki do zastygnięcia. Podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 621
Data dodania: 2011-04-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sernik na zimno

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.