• apette.pl
  • Serowo-śmietanowe zapiekane ziemniaki

Serowo-śmietanowe zapiekane ziemniaki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki umyć, natrzeć solą, włożyć do brytfanny i upiec w piekarniku na półmiękko. Gorące obrać, ściąć czubki i wydrążyć. Wydrążone części ziemniaków zmieszać z masłem, serem, żółtkami i śmietaną. Dodać pieprz i sól. Masą tą wypełnić wydrążone ziemniaki. Posypać je tartym serem i zapiec w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1080
Data dodania: 2008-07-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Serowo-śmietanowe zapiekane ziemniaki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.